HTML

sponTime

A blog a BKF Online újságírás tantárgyhoz kapcsolódó hírportál :)

Friss topikok

Linkblog

Kaméleon

2008.12.12. 10:06 spontime

Kaméleon

Az vagyok, akinek látni akarsz

 

A nagysikerű Csak szex és más semmi, és a Szabadság, Szerelem után itt van Goda Krisztina harmadik filmje, a Kaméleon. A „szélhámosfilm” nem hasonlít egyetlen eddig készült magyar produkcióra sem, mind történetében, mind elkészítési technikájában egyedi alkotás.

 A harmincas éveiben járó sármos Farkas Gábor (Nagy Ervin) egy ezerarcú férfi, aki úgy változtatja alakját, akár egy kaméleon. A legtöbb nő számára igazi férfi ideál, jóképű, és kiválóan beszél a nyelvükön, csak azt mondja, amit egy magányos és önbizalomhiányban szenvedő nő hallani akar. Egy baj van vele; profi hazudozó. A magányos és kicsit csúnyább nők bankszámláját üríti ki. Azonban egy idő után igazi kihívásra vágyik. Kiszemeltje ezúttal egy gyönyörű balerina. Hanna (Hámori Gabriella) egy kisebb kényszerpihenő után próbál visszatérni színpadra. Gábornak nem kis feladattal kell megbirkóznia, hogy a nő észre vegye. Egy stratégiaváltás is el kell…

Hámori Gabriella és Nagy Ervin a Kaméleon című filmben

A szereplő listán olyan nevek is vannak, mint Csányi Sándor, aki, ugyan most „csak”egy mellékszerepben tűnik fel, azonban rajongóinak nincs oka csalódásra, sármosságból most sem lesz hiány. A film egyik legnagyobb meglepetése a Kossuth-díjas színművész, Kulka János. Aki vér profizmussal játszik, a filmvásznon is.

Csányi Sándor és Nagy Ervin a Kaméleon című filmbenA film nincs tele unalmas 10 percekkel, végig adagolják nekünk a poénokat, és persze a romantikát. A szálak pedig mindig összegabalyodnak…

 További információ és fotó: www.kameleonfilm.hu

Szólj hozzá!

Címkék: film kaméleon

A bejegyzés trackback címe:

https://spontime.blog.hu/api/trackback/id/tr62818575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása