HTML

sponTime

A blog a BKF Online újságírás tantárgyhoz kapcsolódó hírportál :)

Friss topikok

Linkblog

Grafton Karrier Klub

2008.12.12. 10:05 spontime

A Grafton Karrier Klub negyedik alkalommal rendezi meg előadását a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, témája központjában a frissdiplomások lehetőségei a Graftonnál.

A multinacionális cég, ezúttal a pályakezdők versenypiaci esélyeit veszi górcső alá, a BKF egy 30 fős előadó termében. A cég képviseletében Tóth Anikó, és Szabó Adrienn, kissé zavart hangulatban kezdik a prezentációt, hiszen az eseményre mindössze öt hallgató gyűlt össze. Elsőként röviden bemutatkoznak, mint a cég alkalmazottjai, illetve pár mondatban elmesélik a Grafton cég munkaerő közvetítő szerepét.

A rövid bevezető után rátérnek az előadás fő pontjára, vagyis a Business Support Center tevékenységi körére, azokra a háttértámogató feladatokra, mint az ügyfélszolgálat, pénzügyi szolgáltatások,HR . Megtudjuk, hogy ezeken a területeken azok a diákok indulnak jó eséllyel, akiknek legalább egy felsőfokú nyelvvizsgájuk, vagy tárgyalóképes nyelvtudásuk van.

Elvárás továbbá a jó kommunikációs, problémamegoldó készség, a csapatjátékban való aktív részvétel, feladatorientáltság, ügyfélközpontúság, és természetesen az önálló munkavégzés. Elhangzik, hogy a korábbi munkatapasztalat mindenképpen előnyt jelent, akár legyen az szakmai gyakorlat, de semmiképpen nem elvárás.

Megtudjuk, hogy több pozícióra is lehet pályázni, illetve maga a szervezet egy mátrix rendszer, tehát a ranglétrán előre is léphetnek a pályakezdők, valamint azonos szinten egy másik csoportba is kerülhetek, hogy minél több terülten kipróbálhassák ki magukat.

És mit kínál a multicég cserébe? Modern, fiatalos munkakörnyezetet, szakmai tréningeket, versenyképes juttatást.

Bővebb információ a Grafton Klubról, itt!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: grafton karrierklub

A bejegyzés trackback címe:

https://spontime.blog.hu/api/trackback/id/tr58818572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása