HTML

sponTime

A blog a BKF Online újságírás tantárgyhoz kapcsolódó hírportál :)

Friss topikok

Linkblog

Obama fölényes győzelme

2008.11.14. 11:35 spontime

 spontime: VGA3699

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola rendezvényére látogató diákok  80 százaléka Barack Obamát választaná az Amerikai Egyesült Államok elnökének.

 

Az Amerikai Egyesült Államok magyarországi  nagykövete, April Foley is részt vett azon a választási játékon, mely kedd reggel vette kezdetét oktatási intézményünkben.

A már több európai országban megrendezett eseményen,a dél-dakotai republikánus szenátor videokapcsolaton keresztül érvelt John Mc Cain mellet, ám a főiskolások 80 százaléka Barack Obamára voksolt. A szintén jelen lévő amerikai szakértők viccelődést sejtető mosollyal kijelentették, "az eredmény nem befolyásolja a magyar-amerikai kapcsolatot", mivel az elhangzottak alapján mindkét elnökjelölt szorosabbra kívánja fűzni a két ország kapcsolatát.

 

 Bővebb információkat a nap programjáról, itt találni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: obama elnökválasztás bkf

A bejegyzés trackback címe:

https://spontime.blog.hu/api/trackback/id/tr85768610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása